onsdag 6. februar 2013

Flyplassmat til begjær

Avinor visste sikkert hva de gjorde da de inngikk sine sentrale avtaler med kjeder som skal  servere passasjerer rundt omkring på norske flyplasser. Tanken slo meg da jeg nettopp gulpet meg gjennom en såkalt burger på Kristiansund flyplass.
179 kroner for en tørrstekt burger, hvitt brød, noen baconbiter med smakløs vissen salat, ekkel chips piffen opp med Thousand Island. Vel mat må man ha, så da måtte det presses ned.
Prisen kan jeg leve med, men hvorfor ikke legge litt mer sjel og prestisje i maten. Er det fordi Piont har signert en så dårlig avtale med Avinor at de må bruke dårlige råstoffer for å få gode tall på bunnlinjen?
Moralen må være at man spiser på kafeer og restauranter før man kommer til flyplassen. Rekker man ikke det, kan alternativet være å gå sulten om bord og kjøpe seg enda dårligere mat der. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar